Overeenkomst periodiek schenken

Stappen
Stap 1|7 Informatie periodiek schenken

Ruim 100.000 kinderen in Nederland groeien niet liefdevol op. Bij 55.000 is de situatie zo ernstig dat zij niet meer thuis kunnen wonen. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind ├ęcht kind mag zijn. Waar het zich gezien en gehoord voelt, op een veilige en stabiele plek woont en zich positief kan ontwikkelen. Zodat ieder kind volwaardig mee kan doen in de maatschappij. Het Vergeten Kind ontvangt geen subsidies van de overheid, waardoor wij volledig afhankelijk zijn van donaties. Inkomsten uit schenkingen zijn onmisbaar om de vergeten kinderen in Nederland te kunnen helpen.

Met een periodieke schenkingsovereenkomst steunt u Het Vergeten Kind jaarlijks met hetzelfde bedrag voor minimaal 5 jaar. U kunt de betalingen ieder jaar volledig aftrekken bij uw belastingaangifte.

Een periodieke schenking moet zijn vastgelegd in een overeenkomst. Dat kan eenvoudig door dit formulier in te vullen en online digitaal te ondertekenen. U ontvangt daarna direct een bevestiging per email. De volledig ingevulde overeenkomst ontvangt u nadat Het Vergeten Kind de aanvraag heeft verwerkt.

Als u vragen heeft, helpen we u graag verder. We zijn te bereiken via telefoonnummer 085 0653450 of via email op info@hetvergetenkind.nl .